torsdag den 10. april 2014

Prikkede bukser

Man kan jo ikke nøjes med at sy kjoler - aka flødeskummet. Nogle dage er joggingbukser et must - især hvis man er 8 år. Jeg skal på forhånd beklage de mørke billeder - hvis man skal vente på solskin i Danmark, kan der godt komme lange blog-pauser uden fotos!


Selma er rigtig tilfreds med sine nye bukser. Jeg har efterhånden syet dem mange gange - dette er det tredje par til Selma. Derudover har jeg syet dem to gange til lillesøster og utallige gange til lillebror, som helst gik i joggingbukser hver dag. Mønstret er moderat baggy med smalle ben. Jeg synes, de sidder rigtig godt og de er nemmere at bevæge sig i, end eksempelvis Chris-bukserne fra stof2000, som jeg også har syet med mindre succes.


Der er er ikke så meget at sige om disse - eneste detalje er lommerne. De giver lige et ekstra touch og er også rare til alle de små ting, man får samlet i løbet af en dag..


Bukserne kom på samme dag som de er syet - det må være et tegn på succes.

Mønstret er som sagt fra Ottobre. Dette blad kan virkelig anbefales. Det har gode gennemarbejdede mønstre, hvis man kan komme sig over den kiksede styling. Spring eventuelt over billederne og kig kun på stregtegningerne af tøjet i midteropslaget... Der er mange mønstre til de ca. 60 kr. bladet koster. Jeg abonnerede et enkelt år og det gav masser af basismønstre og også mere sæsonprægede mønstre som jakker, kjoler etc. Man kan også købe enkle eksemplarer af bladet på ottobres hjemmeside eller låne på biblioteket.

Stof: www.stofdepotet.dk/
Mønster: Chillax fra Ottobre Magazine nr. 1/2013

Kærlig hilsen Mette

English recap
Sweatpants for my daughter. I've made this pattern several times. I think this is the third pair for my eldest daughter. The pattern is slightly baggy but with a slim leg and very comfortable. My daughter put the pants on still hot from the serger - best sign of succes!

Fabric:www.stofdepotet.dk/
Pattern: Chillax from Ottobre Magazine 1/2013

Ingen kommentarer:

Send en kommentar