tirsdag den 8. april 2014

Lady Skater - blød og med neje-potentiale

I må jo gå og undre Jer over hvor Republique du Chiffon-kjolen bliver af - og skal jeg være ærlig, må jeg sige, at Mor er ikke vred, men skuffet! Jeg går stadig og overvejer om jeg skal være skuffet over mig selv, eller om jeg kan skyde skylden på en anden.. Mere om det senere, da dette jo gerne skulle være en ærlig blog, man kan stole på og hvor også det tøj, man ser lidt tyk ud i bliver vist frem - til skræk og advarsel:)

Nok om det. Nu til noget helt andet. I mens jeg samler mod til at vise ovennævnte kjole, vil jeg lige vise denne. Dette er en fantastisk kjole, hvis man trænger til lidt sew-jo igen. Den er hurtig at sy, klæder de fleste, føles som nattøj - OG man ser nogenlunde påklædt ud! Hvad mere kan man forlange? Dette er egentlig kjole nr. 2 efter dette mønster. Jeg syede først en grå i et lidt for tykt stof og havde planer om at sy den igen. Disse gled lidt i glemmebogen, da andre fine mønstre gled ind i rækken. Jeg kom i tanke om ønsket igen, da jeg så den fantastiske Trine fra Groovybabyandmamas skønne udgave - og herefter kopierede den skamløst - classy! Jeg har dog ikke fortrudt og tænker at Danmark er stor nok til at både Trine og jeg kan svanse rundt i ens kjoler uden at det ender i pinlige episoder.

Som jeg lovede, har denne kjole virkelig høflighedspotentiale:

Kjolen er supernem at sy og burde måske gå under navnet 2-timerskjolen. Når først pdf-mønstret er klistret sammen, kan man klippe og sy kjolen på 2 timer. Især hvis man som jeg valgte ikke at lægge kjolen op, men beholde den rå afslutning. Jeg er rigtig godt tilfreds og overvejer allerede nu, om jeg skulle sy et par stykker til sommerbrug med korte ærmer?

Stof: superblød viscosejersey fra Stofdepotet
Mønster: Lady Skater fra Kitchy Coo (PDF-mønster)

6 kommentarer:

 1. Oooh. Den var lækker! Jeg og likte Trines versjon veldig godt. Den dama kler jo alt!
  Kjempelurt med det tynne beltet på også. Det gjør liksom hele antrekket. Jeg vurderer å sy min andre, da jeg har liggendes et stoff med et slags dyreprint på. Tror det kan bli flott:) jeg sydde min første lady skater for noen uker siden, Men jeg gjorde min om til en "faux-wrap" versjon med laaange knytebånd:) sjekk den gjerne ut:)

  SvarSlet
 2. Ja har luret meget på din version - den er super fin og jeg skal helt sikkert prøve at lave en tilsvarende version. Jeg har allerede købt stoffet til den så det er bare at få den syet😊

  SvarSlet
 3. Meget, meget fin kjole!! :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak maria. Du lavet også selv nogle meget inspirerende ting.

  SvarSlet
 5. Den er skøn og jeg har også købt mønsteret, så hvad holder mig tilbage....?!!!
  Republique du Chiffon-kjolen...det lyder da super spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan du så komme igang:) Det er min yndlingskjole - nem at tilpasse og fantastisk at have på. Jeg har også mønstret i børneudgaven, som jeg har syet mange gange. I et senere indlæg vil jeg vise hvor forskellige variationer, man kan lave på basis af dette mønster. Jeg vil dog stærkt anbefale at bruge viscosejersey eller andet jersey, med et fint fald. Det giver det bedste resultat.

   Slet