onsdag den 12. marts 2014

Også en slags bleu

Kære Sydamer

Har I set det nye magasin Mollie Makes? I det kan man finde opskrifter på puderne fra det sympatiske firma Place de Bleu, som udmærker sig ved at være en socialøkonomisk virksomhed, der giver en chance for en meningsfuld hverdag til dygtige håndarbejdskvinder, der har svært ved at klare sig på det almindelige arbejdsmarked. De originale puder er virkelig smukt forarbejdede og syet af lækre stoffer fra Kvadrat. På trods af det gode projekt, synes jeg alligevel prisen var vel pebret - måske ikke i forhold til arbejdstimer, men i forhold til hvor længe de ville holde sig pæne i et hjem med tre børn.. Da vi var i sommerhus i sommers - uden symaskiner - besluttede jeg derfor, at prøve at (hånd-)sy dem selv. Det var faktisk rigtig sjovt. Moderne patchwork, man også har lyst til at se på når det er færdigt:)

Ved at bruge møntret fra Mollie Makes slipper man for at regne den ud selv - Men det er nok også meget godt at få genopfrisket lidt geometri! Frem med passer, vinkelmåler og lineal.

Her kan I se resultatet:



Mønster: Hjemmelavet - men (tyvstjålet) idé fra Place de Bleu
Stof: Stof og Stil

Kærlig hilsen Mette


English recap
I made the patchwork pillows on my last summerholiday - away from my beloved sewingmachine. I was (heavily) inspired by the danish socioeconimic company called Place de Bleu. A company who employes women who have difficulties managing an ordinary job. The stuff they make is absolutely beautifull - but quite expensive..

Pattern: made by me - but copied inspired by Place de bleu
Fabric: Purchased locally at Stof og Stil

Happy sewing

2 kommentarer:

  1. tak for din kommentar hos mig. Wow lækker lækker blog du har og skønne puder !!! Er fast læser nu :-) Vi skrives ved!

    SvarSlet
  2. Skønt - det er altid dejligt med kontakt med skønne kvinder med samme last:)

    SvarSlet