onsdag den 10. september 2014

Skirt with multiple zippers

En ny favorit er syet - comfy nederdel i jersey og en overflod af lynlåse. Denne nye favorit fik virkelig trænet min lynlåsteknik, da der skulle indsættes hele 4 lynlåse. Det er min hidtidige rekord i ét stykke tøj!

I have made a new favorit skirt for fall. The skirt is made in comfy jersey and A LOT of zippers. This skirt really made me practice my skills in zippers. The skirt required 4 zippers - my new record in one piece of clothing!


Nederdelen er består af 4 dele til forstykket og 4 dele til bagstykket. Denne konstruktion gør det unødvendigt med indsnit. I sammensyningerne på forstykket er der indsat to lommelynlåse og en midterlynlås, som ikke er funktionel, der der også er foer i nederdelen. For at komme i nederdelen, er der derfor også syet en usynlig lynlås bagpå. En sand lynlåsfest!

Constructionwise the skirt is made of 4 patternpieces for the front AND the back. This Little trick makes darts unnecessary. If you are afraid of darts this skirt is a good choice. The front has to small zippers for the pockets and one in the center purely for decoration. To actually wear the skirt you use the invisible zipper in the back. It´s truly a zipper galore!Nederdelen er en enkel hverdagsnederdel syet i quiltet jersey og med stræksatinfoer. Den er behagelig at have på og den neutrale farve passer til det meste.

The skirt is a simple wearable style made in quiltet jersey and has a stretchsatin lining. It´s really comfy and I like a neutral colour.


Har du en plan for din efterårssyning? Jeg tænker på at sy jakke og frakke - og måske en colourblocked kjole.. Planer er der nok af - så må jeg se hvor meget, der bliver tid til.

What are your sewing plans for fall? I'm still thinking about coats and jackets - and maybe a colourblocked dress..


Fabric: purchased locally at Citystoffer
Pattern: Burda 8/2014 # 139

Happy sewing

Mette

8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn nederdel det er :-) det er super smart med de dele så indsnit ikke er nødvendig. Jeg er vild med stoffet! Og så fin din jakke er ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de rosende ord Line. Jeg er så glad for jakken - dette er faktisk ikke den jeg syede på kursus men version 2.0. Får du brugt din?

   Slet
  2. Jeg syede min en del ind i kroppen men vi glemte at lægge ærmerne ind tilsvarende så den har meget brede ærmer. Jeg har ikke haft lysten til at sy en igen. Så den bliver ikke brugt så meget som den kunne... Men jeg vil prøve at få den brugt mere i efteråret

   Slet
  3. Æv - det lyder da lidt ærgerligt. Jeg håber, at du har kunnet bruge teknikkerne i andre sammenhænge, for ellers var det lidt et dyrt kursus. Jeg har netop bestilt Libertys Matildas Tulip i en lækker mørk blå til endnu en version. Håber jeg snart få tiden..

   Slet
  4. Jeg har brugt rigtig mange af teknikerne så helt spild er det ikke.
   Jeg har lånt Burda bladet med nederdelen. Har du bare lagt den ind så den passer til dig?

   Slet
  5. Jeg er en str 42 så det vat ikke meget den skulle lægges ind. Det er dog ret nemt at gøre pga de mange sømme. Jeg er rigtig glad for min og har allerede haft den på 4 gange siden jeg syede den.

   Slet
 2. Wauw, hvor er du dygtig til at sy. Er vild med den nederdel, den ville passe godt ind i min garderobe. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Så må du da igang med at sy én:)

   Slet