tirsdag den 20. maj 2014

Belcarra - ER version

Dette er en test af Belcarra blusen fra Sewaholic. Jeg tænkte ikke så meget over det, da jeg valgte en lys blå voile til at sy den op i, men når har den på, kan jeg ikke lade være med at tænke på hospitalsuniformer.. Men hvorfor skulle hospitalsuniformer ikke kunne inspirere moden? Tidligere har vi set pilotjakker og rigtig mange termojakker inspireret af gammeldags arbejdstøj..

This is a testrun of the new Belcarra shirt from Sewaholic. I didn't give it much thought before choosing this soft light blue voile, but seing it sewn up it looks a lot like something you would wear when operating.. But hey, why couldn't doctors facilitate a new fashion trend. We have seen it before with the pilots bomberjackets, all the workwear-inspired jackets last winter and off cause the ballerina flats - 'cause we all look a lot more like a ballerina wearing them;)Oprindeligt havde jeg tænkt, at jeg ville sy Belcarrablusen op i noget libertystof efterfølgende, men nu er jeg mere i tvivl - måske er den bare lidt for sød til mig? Den minder mig lidt om de bondebluser, der var moderne for 10 år siden.. Måske skulle jeg prøve versionen uden læggene på ærmerne?

I was planning to make a version of this in a libertyprint, but now i'm not so sure. Perhaps this is a bit too cutesy for me? I'm really more into classic lines. Maybe I should try the view without the pleats on the sleeves?


Jeg kan virkelig godt lide at lave læg - men jeg må så konstatere, at jeg ikke så vild med at have dem på efterfølgende..

I do like making pleats though. It's really satisfying in a strange and slightly bizarre way..


Hvad synes I om mønstret - måske en anden farve ville være bedre?

Do you like the pattern - perhaps in a different colour?


Pattern: Belcarra from Sewaholic
Fabric: voile from Stofdepotet

Happy sewing

Mette

7 kommentarer:

 1. Vet du... jeg likte fargen jeg! Stoffet ser litt lin-aktig ut, derfor ikke så veldig doktor aktig ut:D Og leggene var veldig fine! Flotte detaljer:)
  Buzzy Lizzy postet nylig et innlegg der hun sydde en utgave av "Afternoon Blouse". Hun også bemerket seg over at det blå stoffet hun hadde brukt trakk assosiasjoner mot en lege uniform;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være vi kan starte en trend så:) Hvordan går det med dine planer om syning af sommerbluser?

   Slet
  2. Det går så det griner! Jeg har sydd en fargerik versjon av Grainlines Tiny pocket tank (uten lommen vel og merke) og i går sydde jeg opp en top av Maria av Danmarks Kimono T-shirt. Denne har fått et innslag av dyreprint på skulderen, for å style den opp litt;) Jeg er kjempefornøyd! Disse blir det definitivt mer av:D Nå gjenstår det å få blogget om de..... :)

   Slet
  3. Jeg tror vi må være hemmelige tvillinger - jeg syede i weekenden også en Tiny pocket tank - uden lommen. Den kommer snart på bloggen også:) Den er perfekt, hvis der er en lille rest tilbage.
   Tit er det faktisk disse enkle projekter, der bliver brugt mest og ikke de store kjoleprojekter, selvom det tit er disse, der bliver brugt mest tid på.

   Jeg vil glæde mig til at se dine bluser:)

   Slet
 2. Hvor er den fin, Mette :-) Jeg har faktisk en t-shirt på idag med plissé på skuldrene - altså en købt model. Så jeg synes den er rigtig fin :-) Farven kan jeg godt lide, den vil gøre sig godt til sommer på en varm solrig sommerdag med solbrændte arme.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må arbejde lidt på det med de solbrændte arme:)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet